Delrapport statsbidrag integration

JavaScript är inte aktiverat i din webbläsare!
För att e-tjänsten ska fungera korrekt behöver du aktivera JavaScript.

Information om hur du aktiverar JavaScript kan du få genom att söka i hjälpfunktionen i din webbläsare eller söka på webben.

En organisation, kommun eller ett kommunalförbund som tagit emot ersättning från länsstyrelsen ska lämna en eller flera delredovisningar av de utbetalda medlen samt en redovisning av vad medlen har använts till. Delredovisning lämnas vid den tidpunkt eller de tidpunkter som anges i bifallsbeslutet.

Delredovisningen skickas till länsstyrelsen i det egna länet, ha därför diarienummer, som du hittar i bifallsbeslutet för insatsen, tillgängligt. Delredovisningen innehåller ett flertal frågor och steg. För att underlätta ansökan, skriv din text i ett word-dokument eller liknande och klistra sedan in texten i e-tjänsten.

Spara ditt formulär på Mina sidor

Om du vill ha möjlighet att spara ditt formulär under tiden du arbetar med det ska du logga in med din e-legitimation innan du går till formuläret. Därefter kan du när du vill spara formuläret via menyn längst upp till höger. Du når därefter formuläret på Mina sidor (öppnas i ny flik) hos länsstyrelserna där formuläret sparas i 14 dagar efter att du senast arbetade med det.